Izvor: RTS, 27.Dec.2021, 15:22

Ledena kiša u Subotici – izvaljene bandere, uništeni automobili, pokidani strujni kablovi

Zbog ledene kiše koja je u Subotici padala cele noći, Subotičani su nadležnim službama prijavili oko četrdeset slučajeva polomljenih grana, izvaljenog drveća i bandera, pokidanih strujnih kablova i štete na vozilima i objektima.
Desetak automobila je oštećeno, a tri su su gotovo uništena kada se na njih srušilo drvo, odnosno pala velika grana.

Prijavljena su i manja oštećenja garaža i ograda oko kuća na koje su pale natopljene >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << grane.
Ekipe Elektrodustribucije od jutros otklanjaju kvarove na mreži, a u JKP "Čistoća i zelenilo" kažu da su tokom prepodneva imali oko 30 poziva za uklanjanje slomljenih grana ili izvaljenog drveća u gradu i prigradskim mesnim zajednicama.
Sve njihove ekipe intenzivno rade na raščišćavanju terena.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ledena kiša u Subotici: Izvaljene bandere, uništeni automobili, pokidani strujni kablovi...

Izvor: B92, 27.Dec.2021

Zbog ledene kiše koja je u Subotici padala tokom cele noći, Subotičani su nadležnim službama prijavili oko četrdeset slučajeva polomljenih grana, izvaljenog drveća i bandera, pokidanih strujnih kablova i štete na vozilima i objektima.

Nastavak na B92...

Ledena kiša u Subotici: Izvaljeno drveće i bandere, pokidani strujni kablovi

Izvor: Radio 021, 27.Dec.2021

Zbog ledene kiše koja je u Subotici padala cele noći, Subotičani su nadležnim službama prijavili brojna oštećenja.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.