ZR: LSV traži raspuštanje SNS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Avg.2014, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZR: LSV traži raspuštanje SNS

Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) upućuje javno pitanje Izvršnom odboru Srpske napredne stranke (SNS) u Beogradu: da li iko iz rukovodstva SNS, a pogotovo Aleksandar Vučić, zna kakva kriminalna i nesposobna vlast već dve godine uništava Zrenjanin, rekao je danas zamenik šefa odborničke grupe LSV u zrenjaninskoj skupštini Tibor Vaš. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Vaš je na konferenciji za novinare poručio da LSV očekuje raspuštanje odbora SNS u Zrenjaninu, raspuštanje lokalne skupštine, uvođenje prinudne uprave i raspisivanje vanrednih lokalnih izbora.

"To je jedini način da se spreči dalje propadanje Zrenjanina koje predvodi grupa nesposobnih i istrošenih politikanata koji ni sami ne znaju koje su sve partije promenili kako bi se dokopali vlasti", rekao je funkcioner LSV.

Vaš je ocenio da dvogodišnji učinak zrenjaninske vlasti nije doneo rezultate, niti boljitak za Zrenjanince.

On je kao primere naveo nova zapošljavanja, osnivanje novih javnih preduzeća, imenovanje novih članova Gradskog veća u ovom gradu, izostanak investicija.

Vaš je istakao i da je budžet za reprezentaciju kabineta gradonačelnika veći, kako je rekao, od bruto godišnjeg budžeta svake ustanove kulture u gradu sa platama svih zaposlenih.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.