DS: Ovako se ne vlada ni Srbijom ni Beogradom

Izvor: Vesti-online.com, 04.Avg.2014, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Ovako se ne vlada ni Srbijom ni Beogradom

Predsednik beogradskog odbora opozicione Demokratske stranke Balša Božović kritikovao je danas beogradske vlasti i ocenio da su za 100 dana rada uskratile brojne prinadležnosti građanima.

Beograšanima uskrašene brojne olakšice: Balša Božović

 

"U prvih sto dana vladavine, koalicija SNS, SPS i DS S uspela je da u Beogradu penzionerima uskrati novčanu pomoć, da ukine novac svratištima za decu, da obustavi pomoć licima sa invaliditetom, da oduzme >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pravo na pomoć deci bez roditeljskog staranja i mladima sasmetnjama u razvoju", navodi se u izjavi Božovića koju prenosi DS.

 

Dodao je da je zaposlenim porodiljama pomoć smanjena 60 odsto, da je nezaposlenima prepolovljena pomoć, a da istovremeno građani u Obrenovcu "čekaju u redovima za hleb i paštetu".

 

"Tako ne izgleda evropska prestonica. Ne vlada se tako ni Srbijom ni njenim glavnim gradom", izjavio je Božović povodom sto dana gradske uprave.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.