Božović: Beograđanima uskraćena pomoć

Izvor: RTS, 04.Avg.2014, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božović: Beograđanima uskraćena pomoć

Predsednik beogradskog odbora opozicione Demokratske stranke Balša Božović kritikovao je vlast u Beogradu i ocenio da je za 100 dana rada uskratila brojne novčane pomoći građanima.

Predsednik beogradskog odbora Demokratske stranke nezadovoljan je radom beogradske vlasti u prethodnih 100 dana, prenosi Beta.

"U prvih 100 dana vladavine, koalicija SNS-SPS-DSS uspela je da u Beogradu penzionerima uskrati novčanu pomoć, da ukine novac svratištima za decu, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da obustavi pomoć licima sa invaliditetom, da oduzme pravo na pomoć deci bez roditeljskog staranja i mladima sa smetnjama u razvoju", kaže Božović, a prenosi Beta.

Dodaje da je zaposlenim porodiljama pomoć smanjena 60 odsto, da je nezaposlenima pomoć prepolovljena, a da građani u Obrenovcu čekaju u redovima za hleb i paštetu.

"Tako ne izgleda evropska prestonica. Ne vlada se tako ni Srbijom ni njenim glavnim gradom", rekao je Božović povodom 100 dana gradske uprave.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.