Božović: Ovako ne izgleda evropska prestonica

Izvor: Blic, 04.Avg.2014, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božović: Ovako ne izgleda evropska prestonica

Predsednik Gradskog odbora DS Beograd Balša Božović ocenio je da je u prvih sto dana gradska vlast uskratila građanima razne oblike pomoći i da tako ne treba da izgleda evropska prestonica.

- U prvih sto dana vladavine koalicija SNS, SPS i DS S uspela je da u Beogradu penzionerima uskrati novčanu pomoć, ukine novac svratištima za decu, obustavi pomoć licima sa invaliditetom, oduzme pravo na pomoć deci bez roditeljskog staranja i mladima sa smetnjama u razvoju, zaposlenim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << porodiljama smanji pomoć za 60 odsto, nezaposlenima prepolovi pomoć- naveo je Božović u pisanoj izjavi medijima.

Za to vreme, dodao je Božović, naši sugrađani u Obrenovcu čekaju u redovima za hleb i paštetu.

- Tako ne izgleda evropska prestonica. Ne vlada se tako ni Srbijom ni njenim glavnim gradom” - izjavio je Božović.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Beograd će biti uređena prestonica

Izvor: B92, 04.Avg.2014

Gradski menadžer Goran Vesić danas je povodom izjave predsednika Gradskog odbora DS Balše Božovića da Beograd ne izgleda kao evropska prestonica rekao da odgovornost za to snosi upravo DS koja je vladala Beogradom duže od deceniju...Vesić je u izjavi medijima naveo da će poslednjih pet godina...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.