DS: Ovako ne izgleda prestonica

Izvor: B92, 04.Avg.2014, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Ovako ne izgleda prestonica

Beograd -- Balša Božović ocenio je da je u prvih sto dana gradska vlast uskratila građanima razne oblike pomoći i da tako ne treba da izgleda evropska prestonica.

U prvih sto dana vladavine koalicija SNS, SPS i DS S uspela je da u Beogradu penzionerima uskrati novčanu pomoć, ukine novac svratištima za decu, obustavi pomoć licima sa invaliditetom, oduzme pravo na pomoć deci bez roditeljskog staranja i mladima sa smetnjama u razvoju, zaposlenim porodiljama smanji pomoć za 60 odsto, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nezaposlenima prepolovi pomoć naveo je Božović u pisanoj izjavi medijima.

Za to vreme, dodao je predsednik Gradskog odbora DS Beograd naši sugradjani u Obrenovcu čekaju u redovima za hleb i paštetu.

"Tako ne izgleda evropska prestonica. Ne vlada se tako ni Srbijom ni njenim glavnim gradom”, izjavio je Božović.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DS: Beogradska vlast uskratila prinadležnosti građanima

Izvor: Politika, 04.Avg.2014

BEOGRAD  - Predsednik beogradskog odbora opozicione Demokratske stranke Balša Božović kritikovao je danas beogradske vlasti i ocenio da su za 100 dana rada uskratile brojne prinadležnosti građanima...„U prvih sto dana vladavine, koalicija SNS, SPS i DS S uspela je da u Beogradu penzionerima uskrati...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.