Vučić: Uskoro epilog nekih velikih slučajeva korupcije

Izvor: Press, 15.Nov.2014, 00:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Uskoro epilog nekih velikih slučajeva korupcije

Borba protiv korupcije nije ni blizu utihnula, a uskoro će biti epilog nekih velikih slučajeva, izjavio je premijer Srbije Aleksandar Vučic.
"Imaćete veoma brzo velike slučajeve korupcije koji su na samom kraju", rekao je Vučić za Blic.



Na pitanje ima li korupcije u SNS, on je rekao da je ima kao i svuda, ali i dodao da se ne može govorito o >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << SNS, veh o ljudima koji su u toj stranci.

"Ali kad god se u tvrdi, kao u slučaju našeg poslanika koga smo uhapsili, za takve nema milosti. I takvih slučajeva će biti. I u SNS ima onih koji su tu iz ideala, da bi uradili nešto za Srbiju, ali i onih koji su tu iz lične koristi", naveo je Vučić.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

VUČIĆ: Uskoro epilog velikih slučajeva korupcije

Izvor: Telegraf.rs, 15.Nov.2014

Premijer Srbije je istakao da će se uskoro otkriti koje su to velike korupcije do sada bile pod tajnom, a posebno je naglasio da ukoliko neko od poslanika SNS-a bude upleten nju, da prema njima neće imati milosti..Borba protiv korupcije nije ni blizu utihnula, a uskoro će biti epilog nekih velikih...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.