Vučić: Neće nas pobediti ni 50 partija na listi

Izvor: Mondo, 10.Feb.2019, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Neće nas pobediti ni 50 partija na listi

Lider SNS i predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, izjavio je večeras da opozicija neće moći da pobedi Srpsku naprednu stranku, čak i ako 50 partija bude na jednoj listi.

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Kad god da budu izbori, pobedićemo ih ubedljivije nego ikada zato što imamo vas, građane koji hoće rad, odgovornost i ozbiljnost, a ne njihove šarene laže, poručio je Vučić >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na skupu u Pančevu, održnom na kraju celodnevnog obilaska Južnobanatskog okruga u okviru kampanje predsednika "Budućnot Srbije".

On je istakao da opozicija želi da vrati Srbiju u prošlost "samo zato što je neko obezbedio da u Srbiji ima novca, pa bi ponovo da ga opljačkaju, da uzmu i crno ispod nokta, kao pre šest, sedam, deset, petnaest godina".

Vučić u Banatu: Politika vešala neće pobediti (FOTO)

Svaka vrsta nestabilnosti ugrožava naš put u budućnost i zato mnogi hoće da sruše Srbiju, spolja i iznutra, upozorio je Vučić.

Kao primer je naveo Hrvatsku, koja ponovo želi da sa Srbijom ima suficit u trgovini, jer je sad u deficitu, a ima i dvostruko manji privredni rast.

I zato Vučić svima smeta, na razne načine, konstatovao je on.

Vučić je poručio da je njegov posao da štiti Srbiju, koja sad ima veći ugled u svetu, a ne da se dodvorava bilo kojoj velikoj sili, kao što su radili oni koji su bili na vlasti u prošlosti, a sada "po zapadnim ambasadama poručuju da bi uveli sankcije Rusiji".

Njihov problem je, dodao je Vučić, što misle da je narod zaboravan, a da vlast, pošto je zauzeta rešavanjem važnih državnih pitanja, neće stići da im odgovori i da "laž može da im prođe".

SzS: Od sutra bojkot Skupštine i lokalnih parlamenata

Govoreći o rešavanju kosovskog pitanja, Vučić je ukazao da će biti mnogo teško i da će svakako biti mnogo problema, a Srbija će čekati da vlast u Prištini ukine sumanute takse.

Ako to ne urade, živećemo sa tim problemom, a ako ih ukinu tražićemo kompromis, ali nikome nikada nećemo dozvoliti da unižava Srbiju kao do 2012. godine, poručio je on.

Na skupu je govorila i premijerka Ana Brnabić, koja je istakla da sadašnja vlast želi da vidi Srbiju koja pobeđuje i koja je ponosna na sebe.

Brnabić: Vučić lično sređuje parcele za investitore

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Vučić: Opozicija ne može da pobedi SNS

Izvor: Danas, 10.Feb.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da opozicija neće moći da pobedi Srpsku naprednu stranku, čak i ako 50 partija bude na jednoj listi. Članak Vučić: Opozicija ne može da pobedi SNS se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.