VIDEO: Zapaljen automobil zamenika gradonačelnika Niša

Izvor: Vesti-online.com, 16.Nov.2017, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Zapaljen automobil zamenika gradonačelnika Niša

Gradski odbor SNS Niš pozvali su nadležne državne organe da ispitaju sve okonosti pod kojima je izgoreo automobil zamenika gradonačelnika Mloša Bunđura i da o tome obaveste javnost.

U saopštenju se navodi da je Gradski odbor SNS Niš, na čijm čelu je poverenik Zvezdan Milovanović, šokiran tim događajem, sapštila je Informativna služba niških naprednjaka.

Kako su ranije >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << danas javili lokalni mediji, zamenik gradonačelnika Bunđur sumnja da je požar podmetnut.

Požar se dogodio oko tri sata posle ponoći, a on veruje da sve to ima veze sa nedavnim konkursom za izbor direktora niških preduzeća.

U incidentu nije bilo povređenih, a od automobila koji je bio parkiran u dvorištu porodične kuće ostala je samo školjka.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

DS: Ako se ovo dešava drugom čoveku Niša šta onda mogu da očekuju obični građani?

Izvor: juGmedia, 16.Nov.2017

Niške demokrate najoštrije osuđuju vandalski čin paljenja automobila zamenika gradonačelnika u Nišu i pozivaju nadležne organe da što pre pristupe otkrivanju počinilaca ovog nedela...Takođe, u svom saopštenju Gradski odbor Demokratske stranke poziva i nadležne sudske organe, da nakon otkrivanja...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.