DS: Ako se ovo dešava drugom čoveku Niša šta onda mogu da očekuju obični građani?

Izvor: juGmedia, 16.Nov.2017, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Ako se ovo dešava drugom čoveku Niša šta onda mogu da očekuju obični građani?

Niške demokrate najoštrije osuđuju vandalski čin paljenja automobila zamenika gradonačelnika u Nišu i pozivaju nadležne organe da što pre pristupe otkrivanju počinilaca ovog nedela.

Takođe, u svom saopštenju Gradski odbor Demokratske stranke poziva i nadležne sudske organe, da nakon otkrivanja i procesuiranja počinilaca, maksimalnom kaznom kazni one koji su to nedelo učinili.

Politički sukobi ne smeju da se pretvore u ovakve obračune i pozivamo sve >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << političke organizacije da svojim postupcima i aktivnostima doprinesu smanjenju političke tenzije čije posledice mogu da dovedu do još većih problema“, navodi se u saopštenju koje je potpisao predsednik Gradskog odbora DS Miodrag Stanković.

Demokrate pozivaju i vladajuću stranku, koja je najodgovornija, između ostalog i za bezbednost u gradu, da kroz institucije sistema doprinese unapređenju bezbednosti u gradu, jer, kako zaključuju, ako se ovo dešava drugom čoveku grada šta onda mogu da očekuju građanke i građani Niša?

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Niška opozicija udružena u osudi paljenja atomobila, zamenika gradonačelnika Niša

Izvor: JuznaSrbija.info, 17.Nov.2017, 11:24

Demokratska stranka, Srpski pokret Dveri, Narodna stranka samo su neke od političkih organizacija u Nišu koje su medijima uputile dopis u kome osuđuju vandaski čin paljenja automobila zamenika gradonačelnika Niša, Miloša Banđura...U sličnom tonu, stranke osuđuju sam čin paljenja automobila,...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.