SNS Niš: Ovo mora da se ispita

Izvor: Mondo, 16.Nov.2017, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS Niš: Ovo mora da se ispita

Gradski odbor SNS Niš poziva nadležne da ispitaju sve okonosti pod kojima je izgoreo automobil zamenika gradonačelnika Miloša Bunđura i da o tome obaveste javnost.

Foto: Mondo/ Lana Stošić Ilustracija

U saopštenju se navodi da je Gradski odbor SNS Niš, na čijm čelu je poverenik Zvezdan Milovanović, šokiran tim događajem, sapštila je Informativna služba niških naprednjaka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Lokalni mediji ranije su javili da zamenik gradonačelnika Bunđur sumnja da je požar podmetnut.

Požar se dogodio oko tri sata posle ponoći, a on veruje da sve to ima veze sa nedavnim konkursom za izbor direktora niških preduzeća.

U incidentu nije bilo povređenih, a od automobila koji je bio parkiran u dvorištu porodične kuće ostala je samo školjka.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

VIDEO: Zapaljen automobil zamenika gradonačelnika Niša

Izvor: Vesti-online.com, 16.Nov.2017

Gradski odbor SNS Niš pozvali su nadležne državne organe da ispitaju sve okonosti pod kojima je izgoreo automobil zamenika gradonačelnika Mloša Bunđura i da o tome obaveste javnost...U saopštenju se navodi da je Gradski odbor SNS Niš, na čijm čelu je poverenik Zvezdan Milovanović, šokiran...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.