Ubedljiva pobeda SNS-a u Užicu

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2020, 01:07

Ubedljiva pobeda SNS-a u Užicu

U izbornom štabu SNS-a navode da je ova koalicija na lokalnim izborima u Užicu osvojila 54,71 odsto tako da ima većinu od ukupno 67 odborničkih mandata u Skupštini grada.

Srpska napredna stranka i koalicija na parlamentarnim izborima ostvarila je u Užicu 56 odsto glasova.

Krsto Janjušević naveo je da je ovo još jedna velika pobeda demokratije u Užicu.

- Velika pobeda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u kojoj ne želimo da niko bude poražen,jer ovo je pobeda svakog građanina Užica ,jer će novi tim koji će voditi grad svu svoju energiju usmeriti na razvojne projekte u kojima će imati podršku Vlade Srbije - naglasio je Janjušević.

Prema nezvaničnim rezultatima posle liste “Aleksandar Vučić-za našu decu” na lokalnim izborima oko 25 odsto glasova u Užicu osvojila je Zdrava Srbija ,a 12 odsto koalicija SPS,Jedinstvena Srbija.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Pobeda SNS u Užicu i Kragujevcu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jun.2020

U izbornom štabu SNS-a navode da je ova koalicija na lokalnim izborima u Užicu osvojila 54,71 odsto tako da ima većinu od ukupno 67 odborničkih mandata u Skupštini grada...Srpska napredna stranka i koalicija na parlamentarnim izborima ostvarila je u Užicu 56 odsto glasova...Krsto Janjušević naveo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.