PRVI REZULTATI IZBORA: Pobeda liste Aleksandar Vučić - Za našu decu

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2020, 21:19

PRVI REZULTATI IZBORA: Pobeda liste "Aleksandar Vučić - Za našu decu"

Birališta su zatvorena u 20:00 časova.

Prema preliminarnim rezultatima lista "Aleksandar Vučić - Za našu decu" je osvojila najviše glasova na parlamentarnim izborima, 63,4 odsto.

Cenzus od 3 odsto prešli su samo SPS sa 13,3 odsto i lista SPAS 3,9 odsto, POKS 2,8 odsto, SRS 2,2 odsto, SVM 2,2 odsto. Suverenisti imaju 2,5 odsto, Metla 2,5, i Zavetnici 1,7 odsto glasova na osnovu obrađenih 46,8 odsto >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << glasova.

Na glasačkom listiću je bila 21 lista koju ste mogli da birate, a kandidati su bili poređani onako kako su izborne liste potvrđivane.

Republička izborna komisija najkasnije u roku od 96 sati po zatvaranju biračkih mesta ima zakonsku obavezu da utvrdi konačne rezultate izbora.

Rezultate iz minuta u minut možete da saznate upravo ovde na našem sajtu, kao i da pratite situaciju iz minuta u minut, a tačne rezultate ovih izbora moći ćete da pročitate upravo u našem izbornom blogu koji prati celokupan izborni proces.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prvi nezvanični rezultati parlamentarnih izbora

Izvor: Blic, 21.Jun.2020

Birališta u Srbiji zatvorena su u 20 sati, a "Blic" donosi prve nezvanične rezultate.

Nastavak na Blic...

SPAS po svemu sudeći ulazi u parlament, ali Šapić i saradnici sa nestrpljenjem čekaju DRUGE REZULTATE

Izvor: Blic, 21.Jun.2020

Atmosfera u izbornom štabu Srpskog patriotskog saveza (SPAS), po zatvaranju birališta i u očekivanju prvih rezultata sa biračkih mesta, bila je mirna, ali veoma optimistična.

Nastavak na Blic...

Zrenjanin: SNS 58,14, SPS 13,8, Vojvođanski front 5,67, SVM 4,02

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jun.2020

Prema podacima koje RTV dobio iz izbornog štaba SNS-a u Zrenjaninu, obrađena su 34 biračka mesta od ukupno 70. Najviše glasova osvojila je izborna lista SNS Aleksandar Vučić 58,14 odsto, SPS 13,8, Vojvođanski front 5,67 i SVM 4,02...Izbore 2020. možete da pratite na sa sajtu RTV ovde.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Prva reakcija iz Šapićeve stranke na rezultate izbora: Nećemo biti lažno skromni, zadovoljni smo, čekamo rezultate za Novi Beograd

Izvor: Blic, 21.Jun.2020

Radovan Tvrdišić, član predsedništva SPAS-a i 6. na izbornoj listi rekao je za "Blic" da bi bio lažno skroman kada bi rekao da je nezadovoljan rezultatima koji izbornu listu Aleksandar Šapić - Pobeda za Srbiju uvode u parlament. Prema prvim preliminarnim rezultatima ova stranka je osvojila 4,0...

Nastavak na Blic...

RIK: SNS 63,35 odsto, SPS-JS 10,67

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Jun.2020

BEOGRAD - Prema prvim preliminarim rezultatima RIK-a, najviše glasova na izborima osvojila je lista "Aleksandar Vučić - Za našu decu" - 63,35 odsto.

Nastavak na Nezavisne Novine...

VUČIĆ UPOZORIO NAPREDNJAKE: "Ne pokušavajte da sklapate vlast pre nego što se vratim s putovanja"

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2020

Obraćajući se po zatvaranju biračkih mesta na kojima je po preliminarnim podacima, lista SNS osvojila 63,4 odsto glasova...Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je važno da Srpska napredna stranka (SNS), kao pobednik parlamentarnih izbora, ne pokazuje aroganciju i bahatost u...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

POKS zadovoljan izbornim rezultatima

Izvor: Danas, 22.Jun.2020, 00:32

Koalicija za kraljevinu Srbiju je na republičkim izborima četvrta po broju glasova od 21 izborne liste, a na pokrajinskim izborima je prešla cenzus i osvojila pet poslaničkih mandata, saopšteno je iz ove stranke.

Nastavak na Danas...

(VIDEO) VUČIĆ SLAVI SA ĆERKOM MILICOM UZ TRUBAČE: Pogledajte snimak, peva se pesma kosovskih junaka

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2020

Uz pesmu i trubače nastavljeno je slavlje izborne pobede u prostorijama Srpske napredne stranke..Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, posle obraćanja novinarima, nastavio je slavlje u centrali SNS...On je svoju sreću podelio sa najbližim saradnicima, ali i sa porodicom...Vučić je na proslavi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

U Pirotu pobedila lista “Aleksandar Vučić – za našu decu“

Izvor: Danas, 22.Jun.2020

Lista "Aleksandar Vučić - za našu decu'', pobednik je lokalnih izbora u Pirotu prema preliminarnim rezultatima Gradske izborne komisije.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.