Izvor: Blic, 20.Dec.2023, 07:02

UPORIŠTA STRANAKA PO SRBIJI: SNS dominira u Trgovištu, "Srbija protiv nasilja" najbolja u Starom gradu: Dačić najveću podršku ima u ovom mestu, a gde je ima DOKTOR HAOS?!

Nakon završetka izbora 2023. u Srbiji glasovi su gotovo u potpunosti izbrojeni. Sasvim je sada jasno da je pobedu na parlamentarnim izborima ostvarila koalicija oko SNS, a cenzus su uz njih prešli i koalicija oko SPS, koalicija "Srbija protiv nasilja", koalicija NADA i koalicija "Mi, glas iz naroda". Sada se postavlja pitanje kako su te sve koalicije prošle na parlamentarnim izborima po gradovima. Koja mesta su uporišta ovih stranaka?
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.