Stefanović: Većina zahteva srpskih opština neostvariva

Izvor: TvojPortal.com, 21.Okt.2011, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Većina zahteva srpskih opština neostvariva

/press online/ Šef pregovaračkog tima Beograda sa Prištinom Borislav Stefanović ocenio je da je najveći deo zahteva iznetih na skupštini četiri srpske opštine na severu Kosova i Metohije neostavariv i politički motivisan i da oni predstavljaju politički stav DSS i SNS.


"Rešenje problema za Jarinje i Brnjak je blizu", rekao je Stefanović >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << za današnju "Politiku" i dodao da bi trebalo razmišljati kako da se omogući snadbevanje Kfora, "što bi dovelo do smanjenja tenzija".
Komentarišući zahtev skupštine da se dijalog Beograda i Prištine vrati pod okrilje UN, Stefanović je ukazao na realnost da rezolucija koju bi Srbija podnela Savetu bezbednosti "nikada ne bi bila usvojena zbog veta zemalja koje su priznale nezavisnost Kosova".Ostatak teksta pročitajte na linku

Srbijakosmetborko stefanoviczahtevi srba neostvarivi
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.