SNS izlazi iz vlasti u Vranju?!

Izvor: juGmedia, 18.Dec.2013, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS izlazi iz vlasti u Vranju?!

VRANJE/BEOGRAD -Predsednik izvršnog odbora SNS Radomir Nikolić večeras je izjavio  da su naprednjaci odlučili  da naprednjaci istupe iz vlasti u jedanaest opština i gradova među kojima je i Vranje.

Prema Nikolićevim rečima, reč je o opštinama u kojima SNS učestvuje u >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << vlasti, ali nije ključni faktor. Kako je RTS preneo on je rekao sledeće “Ako ne možemo dovoljno da utičemo, ne želimo ni da snosimo odgovornost za loše vođenje“.

Šta će to konkretno značiti za Vranje niko iz redova naprednjaka večeras nije želeo da objašnjava, gradonačelnik Vranja I predsednik SPS – a Zoran Antić kaže da ga koalicioni partneri nisu još uvek obavestili o detaljima odluke. Ipak koalicija kupljena ko SPS -a, bez naprednjaka nema potrebnu većinu u parlamentu.

Uskoro opširnije ……

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

SNS: Šaljemo poruku da se može bolje

Izvor: RTS, 19.Dec.2013, 09:46

Smena funkcionera SNS-a je jedinstvena situacija u Srbiji, kojom se podiže lestvica svim partijama, kaže predsednik Izvršnog odbora naprednjaka Radomir Nikolić. Na prevremene izbore će se ići ako se proceni da je za građane tako bolje, rekao je Nikolić za RTS...Predsednik Izvršnog odbora SNS-a...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.