SNS: U toku sednica Predsedništva

Izvor: Večernje novosti, 31.Jul.2013, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: U toku sednica Predsedništva

BEOGRAD - Predsedništvo Srpske napredne stranke (SNS) počelo je jutros sednicu na kojoj bi trebalo da se izjasni o predlogu premijera Srbije Ivice Dačića za rekonstrukciju Vlade, bez Ujedinjenih regiona Srbije.Dačić je u utorak pozvao SNS da nastave da rade i dodao da su, ukoliko SNS to ne prihvati, opcija izbori ili neka druga koalicija, bez socijalista.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Ivica Dačić

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Vučić: Izbori nisu najbolje rešenje

Izvor: Večernje novosti, 31.Jul.2013

BEOGRAD - Srpska napredna stranka nastavlja rad u vladi, izjavio je danas predsednik stranke Aleksandar Vučić. On je u obraćanju nakon sednice Predsedništva stranke, koja je trebalo da se izjasni o ponudi premijera Ivice Dačića da vlada nastavi rad bez URS-a i Mlađana Dinkića, kazao da su članovi...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.