Ljajić: Ne ostajem u Vladi ako se ispune Dinkićevi zahtevi

Izvor: Politika, 30.Jul.2013, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić: Ne ostajem u Vladi ako se ispune Dinkićevi zahtevi

BEOGRAD –Potpredsednik Vlade i ministar za trgovinu i telekomunikacije Rasim Ljajić izjavio je da ne bi ostao u vladi ako bi bili ispunjeni uslovi koje je za rekonstrukciju vlade postavio ministar finansija Mlađan Dinkić.

„U tom slučaju ja bih bio jedini gubitnik rekonstrukcije, svi ostali bili bi namireni”, kazao je Ljajić za agenciju Beta.

Ljajić je rekao da ga je premijer >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << Ivica Dačić obavestio o Dinkićevim predlozima da preuzme pojedine resore i dodao da je Dačiću rekao da „ni dan neće ostati u vladi” ako Dinkićevi zahtevi budu ispunjeni.

Predsednik Vlade Ivica Dačić ranije danas predložio je da Vlada nastavi da funkcioniše bez Ujedinjenih regiona Srbije i njihovog lidera Mlađana Dinkića.

Dačić je rekao i da je Dinkić tražio da bude potpredsednik vlade zadužen za investicije i da preuzme mesto ministra saobraćaja, telekomunikacija i informatičkog društva, kao i da rukovodi Agencijom za promociju izvoza.

Rasim Ljajić je još kazao da je Dačiću rekao da „nema ljutnje” i da bi nastavio da podržava Vladu u Skupštini, ali da sigurno ne bi učestvovao u njenom radu ako bi se ispunili Dinkićevi zahtevi.

Ljajić je ocenio da sada postoje dve mogućnosti - da se raspišu vanredni izbori ili da se obave promene u vladi koje je predložio premijer Dačić.

„Na dvema najvećim strankama je sada da odrede sudbinu aktuelne vlade”, rekao je Ljajić.

Beta

objavljeno: 30.07.2013
Pogledaj vesti o: Rasim Ljajić

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ljajić: Ja bih bio jedini gubitnik

Izvor: B92, 30.Jul.2013

Beograd -- Potpredsednik Vlade i ministar za trgovinu i telekomunikacije Rasim Ljajić izjavio da ne bi ostao u vladi ako bi bili ispunjeni uslovi koje je postavio Dinkić..."U tom slučaju ja bih bio jedini gubitnik rekonstrukcije, svi ostali bili bi namireni", kazao je Ljajić za agenciju Beta...Ljajić...

Nastavak na B92...

Ljajić: Ja bih bio jedini gubitnik

Izvor: Akter, 30.Jul.2013

Potpredsednik Vlade i ministar za trgovinu i telekomunikacije Rasim Ljajić izjavio da ne bi ostao u vladi, ako bi bili ispunjeni uslovi koje je postavio Dinkić

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.