Izvor: RTS, 17.Maj.2021, 12:09

Opštinski odbori SNS-a sa KiM traže smenu Stefanovića

Opštinski odbori SNS-a Kosova i Metohije jednoglasno su odlučili da od stranačkog rukovodstva zatraže smenu Nebojše Stefanovića sa svih stranačkih i državnih funkcija.
Svi opštinski odbori Srpske napredne stranke Kosova i Metohije u toku jučerašnjeg dana održali su sastanke na kojima je doneta jednoglasna odluka da se od rukovodećih organa stranke zahteva hitna smena >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Nebojše Stefanovića sa svih stranačkih i državnih funkcija.
Kako se navodi u saopštenju, time se šalje "jasna poruka da je svaki član SNS-a odgovoran za svoj rad i da niko nema prava da svojim nepočinstvima ugrožava ugled koji SNS-a ima zahvaljujući marljivom, odgovornom i posvećenom radu predsednika Aleksandra Vučića".
"Snaga Srpske napredne stranke leži u snazi predsednika Aleksandra Vučića, a ugrožavanje njegove bezbednosti i članova njegove porodice mora da bude prioritet u radu svih bezbednosnih instutucija u skladu sa zakonima naše zemlje", dodaje se u saopštenju.
"Nespremnost pojedinaca iz naših redova da stanu u odbranu pravde, istine, ali i da učine sve da zaštite predsednika zemlje govore u prilog činjenici da ti ljudi ne zaslužuju poverenje članova SNS-a", navodi se u saopštenju opštinskih odbora SNS-a Kosova i Metohije.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Odbori SNS sa Kosova traže hitnu smenu Nebojše Stefanovića

Izvor: Blic, 17.Maj.2021

Opštinski odbori Srpske napredne stranke Kosova i Metohije jednoglasno su odlučili da se od rukovodećih organa stranke zahteva hitna smena Nebojše Stefanovića sa svih stranačkih i državnih funkcija i time pošalje jasna poruka da je svaki član SNS odgovoran za svoj rad.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.