Najnovije vesti
Vesti Politika
Odbori SNS sa Kosova traže hitnu smenu Nebojše Stefanovića

Odbori SNS sa Kosova traže hitnu smenu Nebojše Stefanovića

Opštinski odbori Srpske napredne stranke Kosova i Metohije jednoglasno su odlučili da se od rukovodećih organa stranke zahteva hitna smena Nebojše Stefanovića sa svih stranačkih i državnih funkcija i time pošalje jasna poruka da je svaki član SNS odgovoran za svoj rad.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
sns štab14 nebojša stefanović foto RAS Srbija A. Dimitrijević Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija
sns štab14 nebojša stefanović foto RAS Srbija A. Dimitrijević

Smena presednika beogradskog odbora SNS, ministra odbrane i potpredsednika vlade Neboše Stefanovića pokazaće i da niko nema prava da, kako se navodi u saopštenju, "nepočinstvima" ugrožava ugled koji SNS ima zahvaljujući marljivom, odgovornom i posvećenom radu predsednika Aleksandra Vučića.

Pročitajte još

- Snaga Srpske napredne stranke leži u snazi predsednika Aleksandra Vučić, a ugrožavanje njegove bezbednosti i članova njegove porodice mora da bude prioritet u radu svih bezbednosnih instutucija u skladu sa zakonima naše zemlje - navode se u saopštenju.

Opštinski odbori SNS sa KiM, nakon sednice u nedelju, ocenjuju da nespremnost pojedinaca iz redova njihove stranke da stanu u odbranu pravde i istine, ali i da učine sve da zaštite predsednika Srbije, govore u prilog činjenici da ti ljudi ne zaslužuju poverenje članova Srpske napredne stranke.

Mnogi odbori SNS širom Srbije podneli su isti zahtev, a odbori u beogradskim opštinama Stari Grad, Vračar i Voždovac smenu celog gradskog odbora na čelu sa Stefanovićem.