Читај ми!

Opštinski odbori SNS-a sa KiM traže smenu Stefanovića

Opštinski odbori SNS-a Kosova i Metohije jednoglasno su odlučili da od stranačkog rukovodstva zatraže smenu Nebojše Stefanovića sa svih stranačkih i državnih funkcija.

Svi opštinski odbori Srpske napredne stranke Kosova i Metohije u toku jučerašnjeg dana održali su sastanke na kojima je doneta jednoglasna odluka da se od rukovodećih organa stranke zahteva hitna smena Nebojše Stefanovića sa svih stranačkih i državnih funkcija.

Kako se navodi u saopštenju, time se šalje "jasna poruka da je svaki član SNS-a odgovoran za svoj rad i da niko nema prava da svojim nepočinstvima ugrožava ugled koji SNS-a ima zahvaljujući marljivom, odgovornom i posvećenom radu predsednika Aleksandra Vučića".

"Snaga Srpske napredne stranke leži u snazi predsednika Aleksandra Vučića, a ugrožavanje njegove bezbednosti i članova njegove porodice mora da bude prioritet u radu svih bezbednosnih instutucija u skladu sa zakonima naše zemlje", dodaje se u saopštenju.

"Nespremnost pojedinaca iz naših redova da stanu u odbranu pravde, istine, ali i da učine sve da zaštite predsednika zemlje govore u prilog činjenici da ti ljudi ne zaslužuju poverenje članova SNS-a", navodi se u saopštenju opštinskih odbora SNS-a Kosova i Metohije.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво