Naprednjaci prisvojili poslanika Zavetnika iz Vranja, Nikolić demantuje da je prešao u SNS

Izvor: JužneVesti.com, 03.Feb.2023, 20:22

Naprednjaci prisvojili poslanika Zavetnika iz Vranja, Nikolić demantuje da je prešao u SNS

Među petoro članova Zavetnika koje je predsednik Izvršnog odbora SNS-a Darko Glišić predstavio kao one koji su, nezdovoljni politikom Milice Đurđević Stamenkovski i incidentima na jučerašnjoj sednici Skupštine, odlučili da pređu u SNS, našao se i Dragan Nikolić, poslanik iz Vranja. Nikolić, međutim, demantuje te navode, a od Glišića traži izvinjenje.

Društvenim mrežama od juče se deli snimak sa sednice Skupštine o Kosovu, kada su skoro >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << svi poslanici ustali sa svojih mesta i krenuli ka predsedniku Aleksandru Vučiću koji se u tom trenutku govorio.

Navodno, kako je Glišić rekao, taj incident je samo ubrzao odluku Zavetnika da pređu u SNS i da je tim članovima dosta laži, obmana i kabadahijskog ponašanja Milice Đurđević Stamenkovski i njenog supruga.

Kao nove članove SNS-a predstavio je odbornike Stefana Jovanovića, Mariju Vukmirović, Bojanu Sladojević, kao i narodne poslanike Dušana Stojiljkovića i Dragana Nikolića, međutim kod jednog je pogrešio.

Navode Glišića o njegovom prelasku u SNS poslanik Nikolić demantovao je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije i rekao da se nada da je Glišić nenamerno pogrešio i da će se izviniti, jer je ta vest uznemirila njegovu porodicu, javnost i stranačke kolege.

Nisam prešao u SNS, a obrazloženje koje su dali da su prešli u SNS jer smo mi juče pokazali kakvi smo, nije tačno. Glavni uzrok jučerašnjih događaja je predsednik Skupštine Vladimir Orlić jer je bahatao odbijao da opoziciji da reč kao repliku ili po poslovniku - rekao je Nikolić.

Onima koji su prešli u SNS poručio je da treba da vrate mandate Zavetnicima, jer ih nisu zaslužili oni, nego stranka.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Vranje,   Dragan Nikolić,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.