Rudolf Đulijani u Vučićevoj kampanji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Apr.2012, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rudolf Đulijani u Vučićevoj kampanji

BEOGRAD -

Bivši gradonačelnik Njujorka Rudolf Đuilijani došao je u Beograd na poziv Srpske napredne stranke i danas će održati predavanje, konferenciju za novinare, a prošetaće i centralnim gradskim ulicama.

Kandidat naprednjaka za gradonačelnika Beograd Aleksandar Vučić rekao je za televiziju Pink da je Đulijani juče kasno popodne stigao u Beograd i da će ga danas prvo odvesti na Savu gde će mu detaljno izložiti projekat naprednjaka "Beograd na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << vodi".

Vučić je rekao da mu je je Đulijani sinoć kazao da je jedna od najvažnijih osobina lidera nestrpljivost.

"Rekao mi je da lider uvek treba da traži i želi više i da će tada to postići", kazao je Vučić i dodao da je sinoć nekoliko sati slušao Đulijanijeva iskustva.

On je naveo da je pre nekih godinu dana došao na ideju da Đulijani poseti Beograd.

Vučić je kazao da sa njim nije govorio o političkim protivnicima naprednjaka i da nije hteo da mu govori o prljavoj kampanji koja se vodi protiv SNS.

On je kazao da je važno da ljudi na izbore izađu u što većem broju i da je na taj način pobeda naprednjaka zagarantovana.

Rudolf Đulijani, gradonačelnik Njujorka od 1994-2001. poznat je po rešavanju problema korupcije i kriminala i kao heroj obnove grada nakon terorističkog napada 11. septembra 2001. godine.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Naprednjaci u Beograd doveli Rudolfa Đulijana

Izvor: Mondo, 20.Apr.2012

Bivši gradonačelnik Njujorka Rudolf Đuilijani u Beogradu će održati predavanje, konferenciju za novinare, a prošetaće i centralnim gradskim ulicama.

Nastavak na Mondo...

Rudolf Đulijani u Beogradu na poziv naprednjaka

Izvor: NaDlanu.com, 20.Apr.2012

Bivši gradonačelnik Njujorka Rudolf Đuilijani došao je u Beograd na poziv Srpske napredne stranke i u petak će održati predavanje, konferenciju za novinare, a prošetaće i centralnim gradskim ulicama... BEOGRAD, 20. aprila 2012. (Beta) - Kandidat naprednjaka za gradonačelnika Beograd Aleksandar...

Nastavak na NaDlanu.com...

"Beograd na vodi je sjajan projekat"

Izvor: Vesti-online.com, 20.Apr.2012

Bivši gradonačelnik Njujorka Rudolf Đulijani, koji je danas stigao u Beograd na poziv SNS, kaže da bi mu bila čast da pomogne projekat "Beograd na vodi"...Đulijani je ocenio da je projekat "Beograd na vodi", koji mu je predstavio zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić, odličan...

Nastavak na Vesti-online.com...

Bivši gradonačelnik Njujorka posvađao Vučića i Đilasa

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Apr.2012

BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas rekao je da je gradonačelnik Njujorka Rudolf Đulijani, koji je u Beograd doputovao na poziv Srpske napredne stranke (SNS), čovjek koji je podržao bombardovanje Srbije i ne bi trebalo da bude u Srbiji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.