Napadnut predsednik opštine Smederevska Palanka: Na njega nasrnuo član Demokratske stranke

Izvor: Telegraf.rs, 15.Maj.2017, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadnut predsednik opštine Smederevska Palanka: Na njega nasrnuo član Demokratske stranke

Predsednik opštine Smederevska Palanka, Toplica Pintorović, napadnut je u nedelju oko 23 sata ispred zgrade Opštine Smederevska Palanka, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Na njega je, kako se navodi, nasrnuo član Demokratske stranke Igor Milenković, poznatiji kao "Mačak", koji je tom prilikom uputio niz uvreda i ozbiljnih pretnji predsedniku Opštine, i čitavoj vladajućoj Srpskoj naprednoj stranci u Smederevskoj Palanci.

Uzrok napada je, ističe se u saopštenju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << konferencija za medije koju je Pintorović nedavno održao i na kojoj je izneo dokaze da je preko fudbalskog kluba "Vodice", kojim je upravljao Milenković, pronevereno preko 13 miliona dinara u periodu od 2015. do 2016. godine.

Slučaj je prijavljen nadležnim organima.

Kako se napominje, opština Smederevska Palanka je, upravo zbog sličnih postupaka, u dubiozi preko tri milijarde dinara, a samo preko fudbalskih klubova u periodu od 2011. do 2016. godine iz budžeta Opštine, odnosno novca građana Smederevske Palanke, "izvučeno" je preko milion evra.

- Koliko je puteva, ulica, obdaništa, škola i drugih infrastrukturnih radova i obnova institucija moglo da bude urađeno sa ovim novcem koji su izvukli iz budžeta Opštine i time direktno oštetili sve građane Smederevske Palanke? Isti ti koji su vlast obavljali u tom periodu, danas su najveći glasnogovornici zašto Smederevska Palanka nema putnu i komunalnu infrastrukturu - piše u saopštenju.

(Telegraf.rs/Tanjug)


Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

INCIDENT Napadnut predsednik opštine Smederevska Palanka

Izvor: Blic, 15.Maj.2017

Toplica Pintorović, predsednik opštine Smederevska Palanka, napadnut je u nedelju oko 23 sata ispred zgrade Opštine, stoji u saopštenju kojim se ovog prepodneva oglasila Služba za informisanje te lokalne samouprave...Na njega je navodno nasrnuo član Demokratske stranke Igor Milenković, poznatiji...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.