INCIDENT Napadnut predsednik opštine Smederevska Palanka

Izvor: Blic, 15.Maj.2017, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

INCIDENT Napadnut predsednik opštine Smederevska Palanka

Toplica Pintorović, predsednik opštine Smederevska Palanka, napadnut je u nedelju oko 23 sata ispred zgrade Opštine, stoji u saopštenju kojim se ovog prepodneva oglasila Služba za informisanje te lokalne samouprave.

Na njega je navodno nasrnuo član Demokratske stranke Igor Milenković, poznatiji kao “Mačak”, koji je tom prilikom uputio niz uvreda i ozbiljnih pretnji predsedniku opštine i čitavoj vladajućoj Srpskoj naprednoj stranci u Palanci, navodi se u saopštenju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Uzrok napada je, kaže se dalje, konferencija za medije koju je nedavno održao Toplica Pintorović i na kojoj je izneo dokaze da je preko fudbalskog kluba “Vodice”, kojim je upravljao pomenuti Milenković, pronevereno više od 13 miliona dinara u periodu od 2015. do 2016. godine, aslučaj je prijavljen nadležnim organima.

"Napominjemo da je opština Smederevska Palanka, upravo zbog postupaka koji su činili takvi, u dubiozi preko 3 milijarde dinara, a da je samo preko fudbalskih klubova u periodu od 2011. do 2016. godine iz budžeta Opštine, odnosno novca građana Smederevske Palanke, ’izvučeno’ preko milion evra", navodi se u saopštenju.

„Isti ti koji su vlast obavljali u tom periodu, danas su najveći glasnogovornici zašto Smederevska Palanka nema putnu i komunalnu infrastrukturu. Koliko je puteva, ulica, obdaništa, škola i drugih infrastrukturnih radova i obnova institucija moglo da bude urađeno sa ovim novcem koji su ’izvukli’ iz budžeta Opštine i time direktno oštetili sve građane Smederevske Palanke?!“, pitaju se u saopštenju koje je stiglo iz kabineta predsednika palanačke opštine.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

INCIDENT Napadnut predsednik opštine Smederevska Palanka, DS: Nije bilo napada

Izvor: Blic, 15.Maj.2017

Toplica Pintorović, predsednik opštine Smederevska Palanka, napadnut je u nedelju oko 23 sata ispred zgrade Opštine, stoji u saopštenju kojim se oglasila Služba za informisanje te lokalne samouprave...Na njega je nasrnuo član Demokratske stranke Igor Milenković, poznatiji kao “Mačak”, koji...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.