Koštunica: Ili SNS ili slobodna Srbija

Izvor: Vesti-online.com, 07.Feb.2014, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koštunica: Ili SNS ili slobodna Srbija

Predsednik Demokratske stranke Srbije (D S S) Vojislav Koštunica ocenio je danas da je EU "najveća prepreka između Srbije i njene normalne budućnosti", a da je Srpska napredna stranka (SNS) najveći zagovornik evropskih integracija.

Za političku neutralnost Srbije:  >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Vojislav Koštunica

Koštunica je kazao da za razliku od SNS, koja je za evropske integracije, njegova stranka poziva građane da glasaju za političku neutralnost i ekonomiju političke neutralnosti.

 

"Sada narod treba svojom slobodnom voljom da se odluči da li je za SNS i EU ili za slobodnu Srbiju, političku neutralnost i DSS", rekao je bivši premijer Srbije.

 

Prema njegovim rečima, DS S počinje kampanju u nedelju, 9. februara u Beogradu predstavljanjem programa "Ekonomija političke neutralnosti".

 

"Na ove izbore samo DS S izlazi sa celovitim ekonomskim programom koji garantuje oporavak posrnule srpske privrede. Ključni problem je što EU stoji kao najveća prepreka između Srbije i njene normalne budućnosti, a SNS je danas najveći zagovornik pogrešne politike evropskih integracija", rekao je predsednik DSS.

 

Koštunica je ocenio da "nema oporavka srpske privrede" sve dok "traju evropske integracije i sve dok je na snazi Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju" sa EU.

 

RIK je juče proglasila listu DSS. Pre toga, proglašene su liste SNS i koalicije SPS-PUPS-JS.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.