Koštunica: Ili SNS ili neutralna Srbija

Izvor: RTS, 07.Feb.2014, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koštunica: Ili SNS ili neutralna Srbija

EU je "najveća prepreka između Srbije i njene normalne budućnosti", rekao lider DSS-a Vojislav Koštunica i dodao da je Srpska napredna stranka najveći zagovornik evropskih integracija.

Predsednik DSS >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Vojislav Koštunica je ocenio da je EU "najveća prepreka između Srbije i njene normalne budućnosti", a da je Srpska napredna stranka najveći zagovornik evropskih integracija.

"Sada narod treba svojom slobodnom voljom da se odluči da li je za SNS i EU ili za slobodnu Srbiju, političku neutralnost i DSS", rekao je bivši premijer Srbije.

Prema njegovim rečima, DSS počinje kampanju u nedelju, 9. februara u Beogradu predstavljanjem programa "Ekonomija političke neutralnosti".

"Na ove izbore samo DSS izlazi sa celovitim ekonomskim programom koji garantuje oporavak posrnule srpske privrede. Ključni problem je što EU stoji kao najveća prepreka između Srbije i njene normalne budućnosti, a SNS je danas najveći zagovornik pogrešne politike evropskih integracija", rekao je predsednik DSS.

Koštunica je ocenio da nema oporavka srpske privrede sve dok traju evropske integracije i sve dok je na snazi Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju s EU.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.