Koštunica: Ili SNS ili slobodna i neutralna Srbija

Izvor: Blic, 07.Feb.2014, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koštunica: Ili SNS ili slobodna i neutralna Srbija

Beograd - Predsednik Demokratske stranke Srbije Vojislav Koštunica ocenio je danas da je EU "najveća prepreka između Srbije i njene normalne budućnosti", a da je Srpska napredna stranka najveći zagovornik evropskih integracija.

Koštunica je za agenciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Beta kazao da za razliku od SNS, koja je za evropske integracije, njegova stranka poziva gradjane da glasaju za političku neutralnost i ekonomiju političke neutralnosti.

- Sada narod treba svojom slobodnom voljom da se odluči da li je za SNS i EU ili za slobodnu Srbiju, političku neutralnost i DSS - rekao je bivši premijer Srbije.

Prema njegovim rečima, DSS počinje kampanju u nedelju, 9. februara u Beogradu predstavljanjem programa "Ekonomija političke neutralnosti".

- Na ove izbore samo DSS izlazi sa celovitim ekonomskim programom koji garantuje oporavak posrnule srpske privrede. Ključni problem je što EU stoji kao najveća prepreka izmedju Srbije i njene normalne budućnosti, a SNS je danas najveći zagovornik pogrešne politike evropskih integracija - rekao je predsednik DSS.

Koštunica je ocenio da "nema oporavka srpske privrede" sve dok "traju evropske integracije i sve dok je na snazi Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju" s EU.

RIK je juče proglasila listu DS S. Pre toga, proglašene su liste SNS i koalicije SPS-PUPS-JS.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DSS: Za SNS ili za slobodnu Srbiju

Izvor: B92, 07.Feb.2014

Beograd -- Predsednik DSS Vojislav Koštunica ocenio da je EU "najveća prepreka između Srbije i njene budućnosti", a da je SNS najveći zagovornik evropskih integracija...Koštunica je za agenciju Beta kazao da za razliku od SNS, koja je za evropske integracije, njegova stranka poziva građane da...

Nastavak na B92...

Koštunica: Ili SNS ili neutralna Srbija

Izvor: RTS, 07.Feb.2014

EU je "najveća prepreka između Srbije i njene normalne budućnosti", rekao lider DSS-a Vojislav Koštunica i dodao da je Srpska napredna stranka najveći zagovornik evropskih integracija. ..Predsednik DSS Vojislav Koštunica je ocenio da je EU "najveća prepreka između Srbije i njene normalne budućnosti",...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.