DJB isključila vojvođanskog poslanika zbog podrške SNS-u i uzimanja nepotrebnih putnih troškova

Izvor: Radio 021, 17.Okt.2016, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DJB isključila vojvođanskog poslanika zbog podrške SNS-u i uzimanja nepotrebnih putnih troškova

Poslanička grupa "Dosta je bilo" u Skupštini Vojvodine od danas ima šest članova, jer je iz pokreta isključen Arsen Kurjački.

U saopštenju ovog pokreta navedeno je da je Glavni odbor isključio iz pokreta Kurjačkog jer je prekršio osnovne principe za koje se pokret zalaže i, uprkos izrečenim opomenama, sarađivao sa vladajućom strankom u nameri da ispuni lične ambicije.

"Arsen Kurjački je više puta postupao suprotno našoj politici, bio uzdržan prilikom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << izbora Igora Mirovića za predsednika vojvođanske vlade iako je naša poslanička grupa glasala protiv, a podržao je i SNS-ovo postavljenje pomoćnika Sekretara za poljoprivredu zaduženog za lov, iako se DJB snažno zalaže za profesionalizaciju ovih funkcija i ukidanje postavljanja podobnih kadrova. Sa SNS-om se dogovarao i o svom učešću u dva poslanička odbora, uopšte nije dolazio na sednice odbora za bezbednost u kome je bio član. Kršio je i opomenu pokreta da ne može od skupštine naplaćivati putne troškove ako već živi u Novom Sadu", naveo je DJB.

Ovo je četvrto isključenje iz pokreta od izbora. Zbog kršenja osnovnih vrednosti DJB, do sada su isključeni odbornica u Novom Sadu Danijela Kostić, jedna odbornica u Starom gradu i jedan odbornik u Paliluli.

Autor: 021.rs
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.