Cvetanović optužio bivše funkcionere SPS za propali kolektor od 3,5 miliona evra

Izvor: juGmedia, 24.Feb.2018, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvetanović optužio bivše funkcionere SPS za propali kolektor od 3,5 miliona evra

Lider Srpske napredne stranke u Leskovcu Goran Cvetanović po prvi put je večeras optužio bivše funkcionere SPS-a Živojina Stefanovića, Zorana Jankovića i Zorana Stojanovića za propali gradski koleketor, vredan 3,5 miliona evra, koji je skapao u zemlji, a zbog čega sada mora da se gradi novi.

On je večeras na pridizbornoj tribini za savete mesnih zajednica u Donjoj Jajini, tamo gde i >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Zoran Janković ima izbornu listu ispred stranke Bogoljuba Karića, istovremeno pozvao pojedine političare u penziji da funkcije prepuste mladima.



Tribina je održana u prepunoj Sali Doma kulture, koja je bila pretesna da primi sve članove koalicije

Cvetanović je prethodno govorio o uspesima koalicije na vlasti u proteklih pet godina, posebno o otvaranju novih fabrika i novih radnih mesta, u fabrici Delfi u izgradnji sa oko 3.000 mesta, i novoj visokotehnološkoj fabrici Jura u izgradnji, gde će najviše mesta biti za visokoobrazovane Leskovčane.

On je govorio i o planovima za ovo selo nadomak Leskovca.

Izgradnja kanalizacione mreže je priroritet, izgradićemo atarske puteve, saniraćemo put od Starog strelišta do Donje Jajine, proširećemo mrežu ulične rasvete, postaviti vertikalnu i horizontalnu signalizaciju pored škole. Zato je potrebno da napravite pravi izbor, da izaberete najbolje“, poručio je Cvetanović.

Asfaltiranje prioritetne ulice nije urađeno, naglasio je, zbog nerešenih imovinskih odnosa.

Komšije ne žive dobro, svađaju se, ne žele da reše sporove, a mi da asfaltiramo. Pa ljudi, prošlo je vreme kada se kod Žike Žmigavca asfaltirala ulica u 2 sata noću“, rekao je, obraćajući se Aleksandru Đuroviću, sadašnjem lideru GrO SPS Leskovac.

Skup je započeo intoniranjem himne Bože u izvođenju dela grupe Libero, prikazani su delovi govora predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji se odnose na ulaganja u Leskovac i jug Srbije, a članovima i simpatizerima ove koalicije najpre se obratio Ljubiša Cvetković, još uvek predsednik Saveta mesne zajednice Donja Jajina.

Govorio je i mladi meštanin Marjan Stefanović,



zatim, potpredsednik Gradskog odbora SNS Bratislav Pešić.

Narodni poslanik Olivera Pešić izazvala je zbog svog nadahnutog govora burne aplauze.



Između govora Pešćeve i Cvetanovića glumac leskovačkog pozorišta Nenad Mitroviće je, kao i na sinoćnoj tribini u Predejanu izveo deo monodrame „Pampur“.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.