Zvezda dobija rivala u trećem kolu kvalifikacija: Olimpijakos, Dinamo, Ludogorec…

Izvor: Telegraf.rs, 15.Jul.2016, 07:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda dobija rivala u trećem kolu kvalifikacija: Olimpijakos, Dinamo, Ludogorec…

Crveno-beli su na Malti pobedili sa 2:1 i ukoliko ostvare pozitivan rezultat u revanš meču na Marakani u 2. kolu će imati znatno težeg protivnika.

Zvezda će se sastati sa nekom od ekipa iz prvog šešira u kome su bili Olimpijakos, Viktorija, Red Bul Salcburg, Seltik, Bate Borisov, Apoel, Legija iz Varšave, Dinamo iz Zagreba, Ludogorec i Kopenhagen.

Nema sumnje da će biti izuzetno teško, ali ukoliko prođu u treće kolo crveno-beli će obezbediti minimum igranje u grupnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << fazi Lige Evrope.

Najnepoželjniji je sasvim sigurno šampion Grčke – Olimpijakos. Pored njega, izuzetno težak potencijalni protivnik je i drugi tim koji od svih potencijalnih protivnika nije počeo kvalifikacije od 2. kola. U pitanju je šampion Češke – Viktorija Plzenj.

- Prvenstveno ne bih želeo Olimpijakos, ali bi Seltik bio atraktivan i ne bismo bili bez šansi - kaže sportski direktor Blažo Raosavljević za "Žurnal"

Foto: Crvenazvezdafk.com

Pored njih, Zvezdu čeka još 8 mogućih rivala, koji prvo treba da obezbede plasman u 3. kolo. Iako se pre utakmica mislilo da je teško da će biti iznenađenja, prve utakmice su pokazale suprotno, tako da je sada moguće da umesto već viđenih Seltika, APOEL-a, Legije… Zvezdin protivnik budu Linkoln, TNS, Liepaja, Zrinjski.

Ovo su svi potencijalni rivali Crvene zvezde u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona:

– Olimpijakos (Grčka)

– Viktorija Plzen (Češka)

– Pobednik dvomeča Salcburg – Ljepaja (prvi meč 1:0)

– Pobednik dvomeča Linkoln – Seltik (1:0)

– Pobednik dvomeča TNS – APOEL (0:0)

– Pobednik dvomeča BATE Borisov – SJK (2:0)

– Pobednik dvomeča Zrinjski – Legija (1:1)

– Pobednik dvomeča Vardar – Dinamo Zagreb (1:2)

– Pobednik dvomeča Ludogorec – Mladost (2:0)

– Pobednik dvomeča Krusaders – Kopenhagen (0:3)

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.