Luković: Samo ne Olimpijakos!

Izvor: Mondo, 14.Jul.2016, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luković: Samo ne Olimpijakos!

Kapiten Crvene zvezde ima samo jednu želju kada je u pitanju žreb koji će se održati u petak.

Foto: MN Press

Daleko od toga da je Crvena zvezda na Malti završila posao pobedom 2:1 protiv Valete, ali i teško da nema navijača crveno-belih koji već ne razmišlja o žrebu za 3. kolo kvalifikacija Lige šampiona, koji će se održati u petak u podne.

Potencijalni rivali su >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Olimpijakos, Viktorija Plzenj, Red Bul Salcburg, Seltik, APOEL, BATE Borisov, Legija Varšava, Dinamo Zagreb, Ludogorec i Kopenhagen.

Kapiten Aleksandar Luković ima samo jednu žeju - izbeći Olimpijakos!

"Pred žreb se nadam nikom i svakom. Nemam posebnu želju koga bih voleo da izbegnemo ili dobijemo jer su sve to ekipe sa kojima možemo da igramo, približnog su kvaliteta. Neke poznajem više, neke manje, ali činjenica da su to sve prvaci svojih zemalja dovoljno govori. Možda jedino ne bih voleo da za protivnika dobijemo Olimpijakos, više zbog prijateljskih odnosa između navijača i klubova, ali, naravno, i zbog samog kvaliteta ekipe", izjavio je luković za sajt kluba.

Luković je apelovao na podršku navijača već od narednog utorka i revanša sa Valetom.

"Pred revanš je najbitnije da uđemo maksimalno koncentrisano u utakmicu. Već znamo rivala i koliko oni mogu. U utorak očekujem odličan fudbal i pun stadion. Sada nam je najpotrebnije da navijači veruju u nas, a mi ćemo im pružiti još bolju igru i pobedu. Tempo je jak na samom početku sezone. Domaće prvenstvo počinje 23. jula, a nadam se da ćemo već 26. odmeriti snage sa nekim od protivnika u trećem kolu i baš zato će nam podrška sa tribina mnogo značiti".
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŽREB ZA LŠ: Koga ne priželjkuje kapiten Luković

Izvor: HotSport.rs, 14.Jul.2016

Crvena zvezda slavila je u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona i na korak je od plasmana u treće kolo.. . Zvezda je sa 2:1 pobedila Valetu u gostima, pa se u revanšu očekuje rutinska pobeda.. U petak u podne održava se žreb za treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. Kapiten...

Nastavak na HotSport.rs...

Zvezda dobija rivala u trećem kolu kvalifikacija: Olimpijakos, Dinamo, Ludogorec…

Izvor: Telegraf.rs, 15.Jul.2016, 07:48

Crveno-beli su na Malti pobedili sa 2:1 i ukoliko ostvare pozitivan rezultat u revanš meču na Marakani u 2. kolu će imati znatno težeg protivnika...Zvezda će se sastati sa nekom od ekipa iz prvog šešira u kome su bili Olimpijakos, Viktorija, Red Bul Salcburg, Seltik, Bate Borisov, Apoel, Legija...

Nastavak na Telegraf.rs...

UEFA skratila spisak, ovo su pet potencijalnih Zvezdinih rivala!

Izvor: Sportske.net, 15.Jul.2016

Crveno-beli su izbegli Olimpijakos, ali ima opasnih timova. Mogućnost da se igra sa bivšim Partizanovim rivalima?..Crvena zvezda je u "B" šeširu, UEFA je skratila žreb, pa su potencijalnih pet rivala: Viktorija Plzenj, BATE Borisov (ili SJK), Salcburg (ili Liepaja), Ludogorec (ili Mladost) i FK...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.