Verati: Mislim da će nas Čelsi dobiti sa 4:0

Izvor: Sportal.rs, 16.Feb.2015, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Verati: Mislim da će nas Čelsi dobiti sa 4:0

Fudbaler Pari Sen Žermena Marko Verati rekao je da očekuje da londonski Čelsi izbaci njegovu ekipu iz Lige šampiona.

Verati i igrač Čelsija Sesk Fabregas, uoči predstojeće utakmice osmine finala Lige šampiona, sastali su se u sponzorskom "jedan na jedan" intervjuu, a Italijan je predvideo pobedu londonske ekipe.

Na pitanje Fabregasa, ko će se u utrak pobediti, Verati je odgovorio:
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << />
- Čelsi... Mislim da će nas dobiti sa 4:0. Mi Italijani smo veoma sujeverni pre utakmice i uvek predviđamo da će protivnik da nas dobije.

Sa druge strane, Fabregas je predvideo trijumf "plavaca" iz Londona od 2:1. Pored toga, dva fudbalera raspravljali su omiljenim fudbalerima, muzici, gradovima.

Pari Sen Žermen dočekaće u utorak od 20.45 sati na stadionu "Park prinčeva" u Parizu Čelsi u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona.

(Foto: Beta/AP/Claude Paris)
Pogledaj vesti o: London,   Finale Lige Šampiona

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Čelsi bez Fabregasa na PSŽ?

Izvor: B92, 17.Feb.2015, 19:24

Londonski Čelsi mogao bi biti žestoko oslabljen na gostovanju Pari Sen Žermenu u prvom meču osmine finala Lige šampiona, jer Fransesk Fabregas ima grip...Španac prema rečima menadžera tima Žozea Murinja već nekoliko dana ima visoku temperaturu, pa je neizvestan za Park prinčeva..."Fabregas...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.