Čelsi bez Fabregasa na PSŽ?

Izvor: B92, 17.Feb.2015, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi bez Fabregasa na PSŽ?

Londonski Čelsi mogao bi biti žestoko oslabljen na gostovanju Pari Sen Žermenu u prvom meču osmine finala Lige šampiona, jer Fransesk Fabregas ima grip.

Španac prema rečima menadžera tima Žozea Murinja već nekoliko dana ima visoku temperaturu, pa je neizvestan za Park prinčeva.

"Fabregas se razboleo, a s njim smo drugačiji. Ne kažem bolji ili lošiji, nego izgledamo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << drugačije. Organizovan smo tim i kada je on u igri, ali istina je da bez njega malo izgubimo kontrolu nad posedom lopte", rekao je Murinjo.

Čelsi gostuje PSŽ-u od 20:45 u Parizu, u revanšu dvomeča iz iste runde prošle sezone, kada su "sveci" slavili 3:1 na Parku prinčeva, ali su "plavci" prošli dalje sa 2:0 u revanšu.
Pogledaj vesti o: London,   Liga Šampiona,   Grip

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.