Izvor: Beta, 03.Jul.2022, 16:21

Vaterpolisti Grčke osvojili bronzu na SP u Madjarskoj

Vaterpolisti Grčke osvojili su bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu, pošto su danas u Budimpešti pobedili selekciju Hrvatske sa 9:7 (1:0, 4:3, 3:2, 1:2).Najbolji učinak u selekciji Grčke imao je Konstantinos Kakaris sa tri gola, dok je pogodak manje upisao Stilianos Argiropulos.U selekciji Hrvatske jedini igrač sa dva pogotka bio je Luka Bukić.Selekcija Srbije od 17.00 igra protiv Sjedinjenih Američkih Država u borbi za peto mesto, dok je finale izmedju Španije i Italije na programu tri sata kasnije.
Pogledaj vesti o: Grčka,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Srbija nadigrala Amerikance za 5. mesto

Izvor: B92, 03.Jul.2022

Vaterpolo reprezentacija Srbije završila je Svetsko prvenstvo u Mađarskoj na 5. poziciji...Izabranici Dejana Savića su u poslednjoj utakmici na bazenu u Budimpešti savladali selekciju Sjedinjenih Američkih Država rezultatom 13:10 (3:3, 5:3, 3:1, 2:3)...Na taj način trijumfalno je završen šampionat,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.