Tabares: Urugvaj može da izdrži pritisak

Izvor: Sportski Žurnal, 23.Jun.2014, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tabares: Urugvaj može da izdrži pritisak

Selektor Urugvaja Oskar Tabares rekao je da veruje da njegovi fudbaleri mogu da izdrže pritisak u ključnoj utakmici protiv Italije na Svetskom prvenstvu u Brazilu.
(FOTO: AP)
Imam grupu igrača koja je navikla da pruža otpor pritisku i koja na pritisak reaguje na dobar način. Pritisak je bio mnogo veći na susretu sa Engleskom – rekao je Tabares uoči poslednjeg kola takmičenja po grupama.
Urugvaj će morati da pobedi Italiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << da bi se plasirao u osminu finala Mundijala.
Italija je četiri puta bila svetski šampion i imamo mnogo poštovanja prema njima. Biće to težak izazov za nas, ali mislim da imamo svoje šanse – kazao je Tabares.
Utakmica između Urugvaja i Italije igraće se u utorak u 18 časova u Natalu.
Pogledaj vesti o: Dodela Oskara 2013,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Urugvaj protiv Italije može da izdrži pritisak

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jun.2014, 03:47

 Selektor Urugvaja Oskar Tabares rekao je danas da veruje da njegovi fudbaleri mogu da izdrže pritisak u ključnoj utakmici protiv Italije na Svetskom prvenstvu u Brazilu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.