Svetske šampionke LN kreću protiv Holandije, Turske i Koreje

Izvor: RTS, 24.Okt.2018, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svetske šampionke LN kreću protiv Holandije, Turske i Koreje

Ženska reprezentacija Srbije, aktuelni svetski i evropski prvak, na startu Lige nacija biće domaćin Holandiji, Turskoj i Južnoj Koreji, saopštila je Svetska odbojkaška federacija.
Kao i muška selekcija, izrabranice Zorana Terzića drugo izdanje Lige nacija otvaraju na svom terenu od 21. do 23. maja sledeće godine.

Srpske odbojkašice potom gostuju u Italiji (28–30. maja) zajedno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sa SAD i Dominikanskom Republikom, a onda u Belgiji (4–6. juna) sa još Rusijom i Poljskom.
Četvrtog "vikenda" Srpkinje idu u Japan (11–13. jun), gde će pored domaćina igrati sa Brazilom i Tajlandom, a poslednjeg u Kinu (18–20. juna) na duele sa olimpijskim prvakom, Nemačkom i Bugarskom.
Finalni turnir Lige nacija zakazan je od 3. do 7. jula u Kini, gde se, pored domaće selekcije, za trofej bore još pet najuspešnijih.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Svetske šampionke protiv Holandije, Turske i Koreje

Izvor: Vesti-online.com, 24.Okt.2018

Ženska reprezentacija Srbije, aktuelni svetski i evropski prvak, na startu Lige nacija biće domaćin Holandiji, Turskoj i Južnoj Koreji, saopštila je Svetska odbojkaška federacija (FIVB)...Kao i muškarci, izrabranice Zorana Terzića drugo izdanje Lige nacija otvaraju na svom terenu od 21. do 23....

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.