Sve spremno za derbi na Čairu, Zvezda bez nekolicine prvotimaca (SASTAVI)

Izvor: Sportske.net, 05.Nov.2017, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve spremno za derbi na ''Čairu'', Zvezda bez nekolicine prvotimaca (SASTAVI)

Posle remija u Londonu, Crvena zvezda večeras u Nišu nastavlja trku za titulu u Superligi.

Prema očekivanju, trener beogradskih crveno-belih Vladan Milojević napravio je nekoliko izmena u startnoj postavi u odnosu na meč protiv Arsenala (0:0) u četvrtak.

U konkurenciji za sastav nema Donalda, Srnića i Le Taleka, a na klupi su Radonjić, Boaći... U startnoj postav i je oporavljeni levi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bek Milan Rodić, koji je propustio meč u Londonu.

U ekipi Radničkog nema najboljeg strelca ove ekipe Milana Pavkova, koji je na ''Čair'' stigao na pozajmicu iz Crvene zvezde.

Radnički: Živković, Mijailović, Slaviša Stojanović, Mrkić, Arsić, Raspopović, Kovačević, Subić, Aleksandar Jovanović, Simunović, Noma.

Klupa: Saša Stojanović, Živković, Aleksa Jovanović, Stanković, Miladinović.

Crvena zvezda: Borjan, Stojković, Babić, Savić, Rodić, Krstičić, Račić, Adžić, Kanga, Milić, Pešić.

Klupa: Supić, Frimpong, Milijaš, Boaći, Luka Ilić, Radonjić, Gobeljić.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Milojević o Zvezdinoj deci: "Drago mi je zbog njihovog odnosa prema dresu"

Izvor: Sportske.net, 05.Nov.2017

Vladan Milojević je bio veoma zadovoljan nakon utakmice...Trener Crvene zvezde, Vladan Milojević, istakao je da je veoma zadovoljan odnosom prema dresu fudbalera koji su danas igrali meč protiv Radničkog iz Niša...Crvena zvezda je slavila sa 0:4, a u timu nije bilo Boaćija, Donalda, Srnića, Le...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.