Srpskim fudbalerima zabranjeno da daju izjave pred put u Grčku

Izvor: Radio 021, 17.Nov.2014, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpskim fudbalerima zabranjeno da daju izjave pred put u Grčku

Fudbalski savez Srbije zabranio je reprezentativcima da daju izjave novinarima uoči puta u Grčku, gde će nacionalni tim sutra odigrati prijateljski meč sa selekcijom domaćina.

Kako je rekao portparol Aleksandar Bošković, priliku da postavljaju pitanja novinari će imati na popodnevnoj konferenciji za medije.

Srpski fudbaleri po dolasku na aerodrom Nikola Tesla izvinili su se predstavnicima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << "sedme sile", uz objašnjenje da je to stav rukovodstva FSS i da oni moraju da ga poštuju.

Srbija je pre tri dana izgubila od Danske sa 3:1 i šanse za plasman na šampionat Evrope u Francuskoj svela u domen teorije. Selektor Dik Advokat podneo je ostavku, a ekipu će privremeno voditi selektor mlade reprezentacije Radovan Ćurčić. On za duel sa Grcima može da računa na 19 igrača, s obzirom na to da su se zbog povreda u klubove vratili Aleksandar Kolarov, Matija Nastasić, Dušan Tadić, Zdravko Kuzmanović i Milan Biševac.

Utakmica između Grčke i Srbije igra se sutra od 18 sati na Nacionalnom stadionu u Haniji, na Kritu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.