FSS zabranio fudbalerima da daju izjave na aerodromu

Izvor: Večernje novosti, 17.Nov.2014, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FSS zabranio fudbalerima da daju izjave na aerodromu

Fudbalski savez Srbije zabranio je reprezentativcima da daju izjave novinarima uoči puta u Grčku, gde će nacionalni tim u utorak odigrati prijateljski meč sa selekcijom domaćina. Kako je portparol Aleksandar Bošković preneo srpskim novinarima, koji će izveštavati iz Grčke, priliku da postavljaju pitanja imaće na popodnevnoj konferenciji za medije u Hanji, na Kritu, gde će se odigrati utakmica.Srpski fudbaleri po >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << dolasku na aerodrom “Nikola Tesla” izvinili su se predstavnicima "sedme sile", uz objašnjenje da je to stav rukovodstva FSS i da oni moraju da ga poštuju.Srbija je pre tri dana izgubila od Danske sa 3:1 i šanse za plasman na šampionat Evrope u Francuskoj svela u domen teorije.Selektor Dik Advokat podneo je ostavku, a ekipu će privremeno voditi selektor mlade reprezentacije Radovan Ćurčić.On za duel sa Grcima može da računa na 19 igrača, s obzirom na to da su se zbog povreda u klubove vratili Aleksandar Kolarov, Matija Nastasić, Dušan Tadić, Zdravko Kuzmanović i Milan Biševac.Na spisku igrača za meč u Grčkoj su:Golmani: Vladimir Stojković, Željko Brkić, Predrag Rajković.Odbrana: Branislav Ivanović, Antonio Rukavina, Nenad Tomović, Duško Tošić, Stefan Mitrović, Nikola Maksimović. Sredina terena: Radosav Petrović, Nemanja Matić, Nemanja Gudelj, Miloš Jojić.Napad: Lazar Marković, Filip Đuričić, Zoran Tošić, Filip Đorđević, Aleksandar Mitrović, Danko Lazović.Utakmica između Grčke i Srbije igra se u utorak od 18 sati na Nacionalnom stadionu u Hanji, na Kritu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Ko je zabranio srpskim fudbalerima da daju izjave?

Izvor: Telegraf.rs, 17.Nov.2014

Kako je portparol Aleksandar Bošković preneo srpskim novinarima, koji će izveštavati iz Grčke, priliku da postavljaju pitanja imaće na popodnevnoj konferenciji za medije u Haniji, na Kritu, gde će se odigrati utakmica...Fudbalski savez Srbije (FSS) zabranio je reprezentativcima da daju izjave...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.