Izvor: MozzartSport.com, 31.Okt.2020, 20:24

Sreća napustila Lokomotivu na obali Crnog mora, niz Sočija kod kuće se nastavlja (VIDEO)

Anton Zabolotnji golom i asistencijom naneo novi poraz timu Marka Nikolića

Dva kluba iz Moskve 13. kolo sigurno će završiti s porazom! Posle Spartaka pala je i Lokomotiva na obali Crnog mora! Soči je po dvanaesti put zaredom odbranio svoj teren i zabeležio osmu pobedu u toj seriji – 2:1 (2:0).

Lokomotiva ni četvrtu utakmicu zaredom ne zna za pobedu! Ekipa Marka Nikolića zapala je u malu krizu rezultata u domaćem prvenstvu, jer ako nerešen ishod >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u Salcburgu i poraz od Bajerna pre četiri dana mogu da se opravdaju, teško da za neuspehe protiv Rotora i Sočija ima prave odbrane. Moguće je da je Nikolićeve izabranike stigao umor zbog obaveza na tri fronta...

Gosti iz Moskve bili su u podređenom položaju najveći deo susreta, mada su posle gola Antona Mirančuka u 65. minutu imali gotovo pola časa da stignu bar do remija. Umesto toga, Soči je uspeo da umrtvi igru taman toliko da Lokomotiva više nijednom ne pripreti ozbiljnije i da domaćin sačuva vođstvo za prvi trijumf posle vezanih poraza na gostovanjima Zenitu i Dinamu.

Soči je protiv Lokomotive igrao onako kako je Anton Zabolotnji želeo! Iskusni ruski napadač odigrao je jako dobro i častio se golom i asistencijom. I sve to sve pre odlaska na pauzu. Zabolotnji je presekao Lokomotivu pogotkom u 14. minutu posle jako nesmotrene reakcije kompletne odbrane, da bi samo nekoliko trenutaka pre poluvremena proigrao Nikitu Burmistrova posle dobro odigranog presinga i kontre za velikih 2:0. Imao je domaćin veliku sreću i u ovoj situaciji, ali je dobio ozbiljnu psihološku prednost uoči nastavka. A tamo je Lokomotiva dugo tražila sebe, uspela da pronađe napadački ritam nakratko, ali ništa više od toga.

Soči je ovim trijumfom pretekao Lokomotivu na tabeli i sada ima 22 boda, jedan više upravo od Moskovljana koji se nalaze na šestoj poziciji.

RUSIJA 1 - 13. KOLO

Subota

Rubin – Arsenal Tula 3:1 (2:0)

/Starfelt 20, Despotović 22, Bakajev 53 – Pančenko 83/

Ahmat – Krasnodar 2:0 (0:0)

/Anhel 67, Silva Lima 82/

Spartak Moskva – Rostov 0:1 (0:1)

/Mamajev 26/

Soči – Lokomotiva Moskva 2:1 (2:0)

/Zabolotnji 14, Burmistrov 40 – An. Mirančuk 65/

Nedelja

10.00: (2,75) Ufa (2,75) Ural (3,00)

12.00: (6,50) Himki (4,20) Zenit (1,52)

14.30: (8,00) Rotor (4,40) CSKA (1,43)

17.00: (4,70) Tambov (3,40) Dinamo Moskva (1,83)

*** kvote su podložne promenama





Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Soči lakše od Bajerna, novi poraz za Nikolića!

Izvor: Sportske.net, 31.Okt.2020

Moskovski tim nije uspeo da se oporavi posle nesrećnog poraza od Bajerna...Moskovska Lokomotiva doživela je neuspeh u 13. kolu ruske Premijer lige na gostovanju Sočiju izgubivši sa 2:1...Samo četiri dana pošto je bila nadomak pozitivnog rezultata protiv moćnog Bajerna poklekla je protiv daleko...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.