Spektakl na Stamford bridžu, Ibrahimović osvaja London

Izvor: RTS, 09.Mar.2016, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spektakl na Stamford bridžu, Ibrahimović osvaja London

Žreb Lige šampiona želeo je da se Čelsi i PSŽ sastanu već u osmini finala. Parižani imaju minimalnu prednost iz prvog meča (2:1), koju će pokušati da napadne Dijego Kosta. Direktan prenos meča je na Prvom programu RTS-a od 20.45.
20.00 - Poznati su sastavi timova. Čelsi: Kurtoa, Ivanović, Aspilikueta, Kejhil, Kenedi, Mikel, Fabregas, Pedro, Vilijan, Azar, Kosta. PSŽ: >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Trap, Markinjos, Tijago Silva, David Luiz, Maksvel, Mota, Rabio, Matuidi, Lukas, Di Marija, Ibrahimović.

Čelsi i Pari Sen Žermen igraju jedan od derbija osmine finala Lige šampiona. Parižani su u prvom meču slavili sa 2:1, pa će jedan od glavnih ciljeva "svetaca" biti da ostanu neporaženi u Londonu.
Čelsi je u usponu forme otkako je Gus Hidink na klupi "plavaca" zamenio Žozea Morinja. Holanđanin ulogu favorita prepušta gostima.
"PSŽ je favorit, iako smo vratili samopouzdanje posle dobrih rezultata. Imamo kvalitet i moramo da budemo agresivni i koncentrisani ceo meč", rekao je Hidink.
Čelsi je 2014. godine, protiv istog rivala u četvrtfinalu Lige šampiona, uspeo da nadoknadi dva gola minusa, upravo zbog "zlatnog pogotka" u gostima.
Dobar fudbal je zagarantovan, a susret osmine finala Lige šampiona između Čelsija i PSŽ-a možete pratiti na Prvom programu RTS-a od 20.45.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Finale Lige Šampiona

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) NOLE MU DAO SLOBODNO: Beker komentator na Stamford Bridžu!

Izvor: Kurir, 09.Mar.2016

Boris Beker, trener najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, uživo na Stamford Bridžu prati okršaj Čelsija i Pari Sen Žermena u osmini finala Lige šampiona...Beker je zajedno sa legendarnim nemačkim golmanom Oliverom Kanom specijalni gost londonskog kluba...Pogledajte kako se Beker snašao...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.