Romantičari spremni za proleće, pobeda nad Dinamom iz Moskve

Izvor: Blic, 22.Feb.2012, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Romantičari" spremni za proleće, pobeda nad Dinamom iz Moskve

Fudbaleri OFK Beofgrada savladali su moskovski Dinamo sa 2:0 u poslednjoj utakmici na pripremama pred početak drugog dela sezone. Strelci za "romantičare" bili su Simić u 43. i Aleksić u 50. minutu.

U prvom poluvremenu viđena je velika borba na sredini terena ali bez pravih prilika. Opasan po gol Moskovljana bio je Milan Purović koji je zaradio žuti karton zbog prigovora sudiji što OFK-u nije sudio jedanaesterac.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Nemanja Nikolić je sa 25 metara u 40. minutu odlično šutirao ali je lopta prohujala preko prečke. Nikolić je samo tri minuta kasnije posle kratkog dodavanja sa Mijićem na sredini terena, uputio loptu u kazneni prostor Dinama, a na pravom mestu se našao Purović, koji nesebično spušta loptu glavom ka

Simiću. On je iz prve zahvatio loptu i Frolov je bio savladan.

"Romantičari" su na 2:0 povisili u 50. minutu. Aleksić i Popović su u međuvremnu ušli u igru i napravili malu pometnju u odbrani Dinama. To je i urodilo plodom kada je Aleksić izašao sam pred gol Dinama i rutinski sproveo loptu u mrežu.

OFK je igrao u sastavu Lukač, Petković, Vasiljević, Kecojević, Rodić, Nikolić, Sinđić, Simić, Mijić, Osmanagić, Purović. Sa klupe su ulazili ili su se kraj aut linije zagrevali Matek, Gašić, Marković, Planić, Milenović, Raičević, Jelić, Žeravica, Kolarević, Aleksić i Popović.

Povezane vesti: OFK Beograd testiraju Spartak iz Naljčika i moskovski Dinamo

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.