OFK Beograd odličan protiv Dinama

Izvor: B92, 22.Feb.2012, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OFK Beograd odličan protiv Dinama

Fudbaleri OFK pobedili su ekipu Dinama iz Moskve sa 2:0 (1:0) u prijateljskoj utakmici na pripremama u Antaliji.

"Romantičari" su u drugom duelu protiv Moskovljanja u poslednjih nekoliko meseci slavili golovima Simića u 43. i Aleksića u 50. minutu.

U prethodnim mečevima u Turskoj OFK Beograd je remizirao sa Metalurgom, poražen je od Spartaka iz Naljčika sa 3:0 i ukrajinskog Arsenala 3:1, dok je slavio protiv šampiona Rumunije Ocelula 1:0. Povratak tima u Beograd >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << planiran je za ponedeljak.

Dinamo je u septembru prošle godine bio gost na Karaburmi povodom obeležavanja 100 godina postojanja OFK Beograda.

Uskoro opširnije...
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRIPREME: OFK ponovo bolji od Dinama

Izvor: Mondo, 22.Feb.2012

Fudbaleri OFK Beograda drugi put ove sezone pobedili moskovski Dinamo u prijateljskom meču. Nakon septembarskog susreta, bolji su bili i u sredu u Turskoj - 2:0 (1:0).

Nastavak na Mondo...

"Romantičari" bolji od Dinama iz Moskve

Izvor: Sportal.rs, 22.Feb.2012

Fudbaleri OFK Beograda u prijateljskom meču u Antaliji pobedili su Dinamo iz Moskve 2:0. Golove za momke sa Stare Karaburme postigli su Aleksandar Simić u 43.

Nastavak na Sportal.rs...

PRIPREME: OFK ponovo pobedio Dinamo

Izvor: Mondo, 22.Feb.2012

Fudbaleri OFK Beograda drugi put ove sezone pobedili "bratski" moskovski Dinamo u prijateljskom meču. Nakon septembarskog susreta na Karaburmi, bolji su bili i u sredu u Turskoj - 2:0 (1:0).

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.