Režiser filma Ejmi: Nisam želeo nikoga da povredim

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Maj.2015, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Režiser filma "Ejmi": Nisam želeo nikoga da povredim

Režiser biografskog filma o Ejmi Vajnhaus "Amy" Asif Kapadija rekao je na filmskom festivalu u Kanu da svojim filmom nije želeo nikoga da povredi, pošto je otac pokojne pevačice žestoko iskritikovao film.

Mič Vajnhaus se ogradio od filma i navodno je pokrenuo i pravni postupak, piše Rojters.

"Nije mi bila namera da nekoga uznemirim već da pokažem šta joj se dešavalo u životu", rekao je Kapadija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << novinarima. "Bilo je dosta burnih perioda, mnogo toga joj se dešavalo i zbog toga su stvari ispale tako kako su ispale. To je realnost".

Ejmi Vajnhaus je umrla od trovanja alkoholom u svom domu u Londonu 2011. Imala je 27 godina.

Producent filma Džejms Gej-Ris takođe je ocenio da su kritike na račun filma previše oštre. "To je teško. Ona je njegova ćerka i na kraju krajeva on ima prava da se tako oseća ali smo mi bili veoma objektivni".

"Od nas je zatraženo da snimimo film. Ušli smo u to sa praznim listom papira i par godina smo istraživali i ovo je ono što smo otkrili, tako da mislimo da je film veoma balansiran", rekao je on.

" Amy " je prikazan van takmičarskog programa.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.