Rendžersi savladali Vašington

Izvor: TV Arena Sport, 05.Maj.2015, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rendžersi savladali Vašington

Hokejaši Njujork Rendžersa savladali Vašington u drugom meču druge runde Stenli kup plej-ofa rezultatom 3:2.

Odlično otvaranje meča i brz pogodak Krisa Krajdera ohrabrio je domaći tim da se u nastavku serije može odigrati protiv neugodnog rivala iz prestonice SAD-a.

Kada je Den Bojl krajem prvog perioda iskoristio šansu u napadu sa igračem više i zatresao mrežu golmana Kepsa, činilo >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << se da Rendžersima neće biti ozbiljnije prepreke ka prvoj pobedi.

Ipak, trener Vašingtona Beri Troc priznao je nakon meča da je imao problem da u pauzi između dva perioda povrati samopouzdanje svojim hokejašima, a da je u tome uspeo svedoći pogodakJegvenija Kuznjecova, te aktivnija igra u odbrani.

Vašington nije imao snage za totalni povratak u meč, a jedan od krivaca je golman Henrik Lundkvist koji je završio meč sa 30 odbrana, a do kraja je kapitulirao jednom i to nakon šuta Aleksa Ovečkina. Domaći tim je pre gola Ovečkina još jednom savladao Brejdena Holtbija (32 odbrane), a strelac je nakon akcije Sen Luija Neša bio Derik Brasard.

Zanimljiv je podatak u vezi nastupa Aleksa Ovečkina u MSG-u, Rus je u 14 mečeva zabeležio šest golova i pet asistencija. Serija se seli u Vašington, a Kepitalsi će u naredna dva meča imati šansu da stignu do vredne prednosti.

Izvor: americkisportovi.net

Vesti možete pratiti i na našim Facebook  i Twitter stranicama

O svim novostima iz sveta sporta informišite se na linku Sportske vesti

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.