RG - Meč Nišikorija i Pera prekinut zbog mraka

Izvor: Sportske.net, 02.Jun.2019, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RG - Meč Nišikorija i Pera prekinut zbog mraka

Susret se nastavlja sutra.

Meč osmine finala Otvorenog prvenstva Francuske u Parizu izmedju domaćeg tenisera Benoe Pera i Keija Nišikorija iz Japana prekinut je večeras po završetku trećeg seta zbog mraka.

Posle dva sata i dva minuta igre, Nišikori je u prednosti, 6:2, 6:7, 6:2.

Taj meč počeo je kasnije nego što je planirano, pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je duel Švajcarca Stena Vavrinke i Grka Stefanosa Cicipasa trajao nešto više od pet sati.

Nišikori i Per će u ponedeljak nastaviti meč, a pobednik će u četvrtfinalu igrati protiv branioca titule Španca Rafaela Nadala.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Meč Nišikorija i Pera prekinut zbog mraka, danas nastavak

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Jun.2019, 08:02

​Meč osmine finala Otvorenog prvenstva Francuske u Parizu između Benoe Pera i Keija Nišikorija prekinut je po završetku trećeg seta zbog mraka.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.