Premijer liga - Prštalo na Sent Džejms Parku, slavlje Čekićara kratko trajalo (video)

Izvor: Sportske.net, 05.Jul.2020, 17:19

Premijer liga - Prštalo na "Sent Džejms Parku", slavlje "Čekićara" kratko trajalo (video)

Interesantan meč na stadionu Njukasla.

U okviru 33. kola Premijer lige Njukasl je dočekao ekipu Vest Hema, susret je završen bez pobednika, rezultatom 2:2 (1:1).

Poveli su gosti iz Londona već u četvrtom minutu, lepa akcija, prizeman centaršut Bouvena, očajna reakcija odbrane Njukasla, lopta je stigla do Antonija, koji je lagano zatresao mrežu "Svraka".

Ipak, 13 minuta kasnije "Svrake" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << uzvraćaju, slična akcija po desnoj strani, prizeman centaršut Krafta, a loptu sa prve stative u mrežu rivala smešta Almiron, 1:1.

Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, da bi gosti do nove prednosti stigli u 65. minutu.

Rajs pogađa prečku nakon kornera sa desne strane, lopta se odbija do Sučeka, koji pronalazi put do mreže rivala za 2:1.

Ovoga puta je slavlje "Čekićara" trajalo još kraće, samo dva minuta je trebalo Njukaslu da poravna.

Gejl je izbegao ofsajd zamku, potom je odlično ostavio loptu Šelviju, kojem sa par metara nije bilo teško da poravna rezultat.

Do kraja smo gledali incijativu Vest Hema, videli smo i jedan dobar pokušaj Jarmolenka, ali je Dubravka bio oprezan.

Njukasl sada 12. sa 43 boda, Vest Hem je sa 12 bodova manje na poziciji 16, imaju četiri više od Aston Vile, koja gostuje na "Enfildu".

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Goleada i remi u Njukaslu, po bod za "svrake" i "čekićare"

Izvor: RTS, 05.Jul.2020

Fudbaleri Njukasla i Vest Hema odigrali su nerešeno 2:2 u u utakmici 33. kola Premijer lige. . Gosti su došli do prednosti posle četiri minuta igre, kada je Antonio iskoristio asistenciju Bouena i postigao gol...Nije se dugo čekalo na izjednačenje, pošto je Almiron...

Nastavak na RTS...

Barsa zaigrala, možda prekasno - Potopljena "podmornica"! (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Jul.2020, 00:09

Fantastična partija Antoana Grizmana...Pobeda Barselone u okviru 34. kola španske Primere, savladan je Viljareal na "Madrigalu", pa su tako zadržane matematičke šanse da ovaj klub može do titule...Već u trećem minutu 0:1 u korist Barselone. Serđi Roberto je prošao po levoj strani, uposlio Grizmana...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.