Barsa zaigrala, možda prekasno - Potopljena podmornica! (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Jul.2020, 00:09

Barsa zaigrala, možda prekasno - Potopljena "podmornica"! (video)

Fantastična partija Antoana Grizmana.

Pobeda Barselone u okviru 34. kola španske Primere, savladan je Viljareal na "Madrigalu", pa su tako zadržane matematičke šanse da ovaj klub može do titule.

Već u trećem minutu 0:1 u korist Barselone. Serđi Roberto je prošao po levoj strani, uposlio Grizmana koji uspeva da savlada golmana domaćih Asenha.

Nismo dugo čekali na novi gol na današnjem meču.

Viljareal je krenuo u kontru, igrao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se 14. minut, Kazorla je opalio po lopti, Ter Štegen je odbranio, ali je lopta došla do Morena koji ne greši, 1:1.

Prošlo je svega šest minuta do sledećeg gola, ponovo u mreži Viljareala. Ovoga puta je strelac bio Luis Suarez, Mesi je odradio maestralan posao na sredini terena, izbacio dva igrača protivničkog tima, a potom dodao do Urugvajca koji fantastičnim šutem pogađa mrežu "podmornice".

Ako je Suarezov gol bio majstorija, šta onda reći za gol Antoana Grizmana u 45. minutu. Ponovo je Mesi odradio lavovski deo posla, odvukao dva svoja čuvara, ostavio petom loptu za Grizmana koji lobuje golmana za velikih 1:3!

U drugom delu igre nije bilo previše uzbuđenja, prvo je Mesi postigao gol koji je poništen, a potom u 87. minutu gol u mreži Viljareala, četvrti po redu danas. Postigao ga je Ansu Fati, asistencija se piše Albi.

Gosti su mogli i do petog gola, prvo je prečka Mesija iz slobodnjaka sprečila Barsu, potom i čudesni Serhio Asenho.

Barsa se ovom pobedom probudila, ali verovatno je prekasno, ostalo je svega četiri kola do kraja prvenstva, a Real Madrid ima 4 boda prednosti.

    Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.