Pobede stonotenisera na Paraolimpijskim igrama, Papaz ušao u finale!

Izvor: Blic, 30.Avg.2012, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobede stonotenisera na Paraolimpijskim igrama, Papaz ušao u finale!

Srpski paraolimpijac Zlatko Keser uspešno je otpočeo sa nastupima na Paraolimpijskim igrama u Londonu, na kojima se nadmeće u stonom tenisu, a trijumf je potom ostvarila i Borislava Perić-Ranković. Nakon njihovih nastupa odlično ostvarenje imao je i strelac Živko Papaz, koji je uspeo da se plasira u finale gađanja vazdušnim pištoljem.

Kesler je u "klasi 3" uspeo da ostvari trijumf na startu takmičenja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << savladavši Austrijanca Manfreda Dolmana sa 3:1, po setovima 15:13, 10:12, 11:14, 13:11.

Njegov naredni rival biće Brazlac Velder Knaf, sa kojim će se sastati u 19:40.

Sa druge strane, Borislava Perić-Ranković je bez ikakvih poteškoća opravadala ulogu favorita u meču sa Jordankom Fatmeh Al-Azam koju je savladala sa 3:0, po setovima 11:3, 11:3, 11:4.

Što se Papaza tiče, on je u kvalifikacijama sa 563 kruga zauzeo sedmo mesto, pa će od 16 časova i 15 minuta nastupiti u borbi za medalje. Krug manje bi ga ostavio bez finala, a pet više od ostvarenog rezultata - doneli bi mu prvo mesto u kvalifikacijama.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.